Про участь в екологічному тренінгу «Моніторингові дослідження стану ґрунту»

/Files/images/image (2).jpg

22-24 листопада 2016 р. на базі Національного еколого-натуралістичного центру (м. Київ) та Національного університету біоресурсів і природокористування України відбувся екологічний тренінг «Моніторингові дослідження стану ґрунту».

Від міського Еколого-натуралістичного центру дітей та учнівської молоді м. Марганець в тренінгу взяла участь зав.відділом екології та біології Панченко С.В.

Під час тренінгу були розглянуті найактуальніші питання сьогодення, такі як «Сучасний стан і головні проблеми збереження ґрунтів України»,

«Стан та перспективи використання ґрунтів України та їх охорона».

Практичні і теоретичні заняття під час тренінгу проходили в навчальних лабораторіях кафедри ґрунтознавства та охорони ґрунтів і агрохімії та якості продукції рослинництва агробіологічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Під керівництвом вчених педагоги опанували методики оцінювання екологічного стану ґрунтів, мікробіологічної активності ґрунту та її вплив на показники родючості; познайомились з оптимізацією живлення сільськогосподарських рослин та системою удобрення, з агрохімічними та агроекологічними методами дослідження ґрунтів.

По закінченню тренінгу учасники отримали сертифікати.

/Files/images/DSC07465--300x166.jpg

/Files/images/IMG_6444-300x199.jpg

/Files/images/DSC07439-300x225.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 501

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.