Юннати КЗ «МЕНЦДУМ» Кіра Лобко та Данііл Грогуленко разом зі своїми родинами долучились до родинного конкурсу фотопрезентацій «Вишиванка – оберіг моєї родини»

Вишиванка має багату історію, а також з нею пов'язано чимало українських традицій. Вишиванка - оберіг українського народу, символ здоров'я, краси та щасливої долі, одяг вільних людей, символ української сили та сучасна зброя.
З нагоди Дня вишиванки, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України оголосив проведення Всеукраїнського родинного конкурсу фотопрезентацій «Вишиванка – оберіг моєї родини». Конкурс проводиться з метою ознайомлення про історію та культурне значення вишиванки, виховання духовності, моральності, патріотизму, сприяння творчій діяльності, популяризації народних традицій як безцінної спадщини.
Юннати КЗ «МЕНЦДУМ» Кіра Лобко та Данііл Грогуленко разом зі своїми родинами долучились до цієї чудової ініціативи та представили презентації , продемонструвавши красу та силу родинного оберегу – вишиванки.
/Files/images/0002Організація діяльності учнівських лісництв на базі закладів освіти і лісогосподарських підприємств».png
/Files/images/0001Організація діяльності учнівських лісництв на базі закладів освіти і лісогосподарських підприємств» — копия.png
Кiлькiсть переглядiв: 5

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.