День захисту дітей

1 червня 2016 року на території Міського еколого-натуралістичного центру дітей та учнівської молоді відбулося свято День захисту дітей. На святі були присутні учні ЗОШ №3, ЗОШ№9, НВК «ДНЗ-ЗНЗ» та діти мікрорайону. Для учасників свята було підготовлено похід екологічною стежкою розваг. На стежині було багато чарівних зупинок де проводились майстер-класи, загадки, змагання, конкурси, вікторини, там же і відбулися нагороди переможців.

На зупинці «Юних майстрів» всі бажаючі займалися виготовленням квітки «мак» і та дарували їх усім бажаючим.

На зупинці вікторина «Ми любимо природу» діти могли проявити свої знання про природу. А на зупинці «Справжніх талантів» діти показали свої творчі здібності - танцювали, співали українських пісень.

Юні художники на асфальті малювали картини на тему «Природа – очима дітей».

Було на стежині ще одне чарівне місце, яке подобається усім дітям без виключення - «Декоративні тварини». Тут діти мали змогу познайомитися з мешканцями нашого живого куточку: декоративними кроликами, кошенятами, хомяками.

І найрухливіша, найазартніша зупинка на стежині – це «Козацькі розваги». На цій зупинці діти показати свою силу, спритність та витривалість.

Завершилося свято нагородженням найактивніших учасників, кращих юннатів – переможців міських, обласних та Всеукраїнських конкурсів грамотами та цінними подарунками.

Кiлькiсть переглядiв: 558

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.