Про участь вихованців центру у весняній сесія обласної Природничої школи учнівської молоді

На прикінці березня цього року комунальним закладом освіти “Обласний еколого-натуралістичний центр дітей та учнівської молоді” Дніпропетровської обласної ради (директор Педан Ю.Ф, далі – КЗО “ОЕНЦДУМ”) була проведена весняна сесія для учнів обласної Природничої школи (далі - Школа) по секціях: психології, хімії, флористики та зеленої архітектури, біології та екології, сучасних біотехнологій. В сесії взяли участь 14 вихованців КЗ "МЕНЦДУМ"

Освітній процес у Школі під час проведення весняної сесії відбувався в он-лайн режимі на базі Дніпровського національного університету ім.О.Гончара (ДНУ), Українського державного хіміко-технологічного університету (ДВНЗ “УДХТУ”), Дніпровського державного аграрно – економічного університету (ДДАЕУ) та КЗО “ОЕНЦДУМ”.

Сесія проводилася за окремим розкладом роботи кожної секції відповідно до плану проведення, узгодженого науково-методичною радою Природничої школи.

Слухачі секції сучасних біотехнологій, яка працювала на базі ДВНЗ “УДХТУ”, вивчали використання біотехнологічних методів у вирішенні проблем біоутилізації пластикових відходів у навколишньому середовищі (викладач Гармаш С.М., доцент кафедри охорони праці та БЖД ДВНЗ “УДХТУ”). Слухачі секції також прослухали лекцію за темою “Застосування сучасного біотехнологічного обладнання (ферментів) для отримання харчових, лікувально - профілактичних та фармацевтичних препаратів” (викладач Гармаш С.М., доцент кафедри охорони праці та БЖД ДВНЗ “УДХТУ”).

Учні секції біології працювали за темами: “Серцево - судина система людини”, “Будова, функції та регуляція діяльності” (викладач Хоменко О.М., доцент кафедри біохімії та фізіології ДНУ ім. О.Гончара).

Юні екологи прослухали лекції: “Різноманіття ландшафтів та біотопів степу України”, “Фіторізноманіття та адвентивна складова флори Дніпропетровщини” (викладач Барановський Б. О., кандидат біологічних наук, науковий співробітник НДІ біології ДНУ ім. О. Гончара).

Для учасників всіх секцій науковими керівниками були проведені індивідуальні консультації з питань виконання контрольних робіт та підготовки науково-дослідницької роботи за профілем навчання.

Кiлькiсть переглядiв: 115

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.