Дослідницька діяльність юннатів під час карантину

Вихованці КЗ «МЕНЦДУМ» продовжують дослідницьку діяльність, спілкуючись із керівниками гуртків дистанційно та отримують необхідну інформацію та інструкції для проведення досліджень.

Дослідницька діяльність з біології та екології – один із ключових напрямів роботи КЗ «МЕНЦДУМ». Експерименти та досліди юннатів, розпочаті ще до карантину, не призупинились ні на мить, а дещо змінили свій формат.

Керівники гуртків докладають чимало зусиль, щоб юннати не випали із захоплюючої дослідницької діяльності у весняну пору. Вихованці надсилають свої фото звіти та розміщують їх у соціальних мережах.

Так, юннат Еколого-натуралістичного центру Терещенко Роман, неодноразовий переможець обласних та Всеукраїнських конкурсів здійснив дослідницьку експедицію в межах маршрутів екологічної стежини, дослідивши екологію та біорізноманіття плазунів.

/Files/images/1ррр.jpg

/Files/images/1ррррр.jpg /Files/images/1рррррррр.jpg

Під час дослідження Роману вдалося вивчити поведінку жовтобрюхого полоза, степової гадюки та водяного вужа. До вашої уваги відео, на якому вдалося відобразити момент полювання на бичка.

Для перегляду відео необхідно встановити останню версію Adobe Flash Player.

Кiлькiсть переглядiв: 457

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.