Юннати КЗ "МЕНЦДУМ" - переможці обласних конкурсів.

Виховання доброти, гуманного ставлення до усього живого є важливою складовою культурного та екологічного виховання молоді. Як привити любов до братів наших меншіх - чотирилапих? Що таке відповідальне ставлення до тварин? Як уникнути проблем у спілкуванні з тваринами? На всі ці питання можна отримати відповіді на заняттях гуртків «Юні охоронці природи», «Юні друзі природи», «Юні зоологи» та «Любителі декоративних та свійських тварин». Дуже важливо виховати у дитини відповідальне ставлення до навколишнього середовища, підтримувати її прагнення допомагати тим, хто цього потребує. У результаті це стане рушійною силою до появи гуманності і сформує активну життєву позицію в майбутньому.

Під час карантину вихованці еколого-натуралістичного центру із великим задоволенням взяли участь в обласних етапах Всеукраїнських конкурсів «Гуманне ставлення до тварин» та «Зоологічна галерея», метою яких є популяризація та пропедевтика гуманного ставлення до тварин у суспільстві, насамперед серед учнівської молоді, виховання ціннісного ставлення до біорізноманіття.

Високі досягнення отримали наші вихованці! Вітаємо з перемогою!

Конкурс «Гуманне ставлення до тварин»

ІІ м. - Пілюс Каріна, вихованка гуртка «Юні друзі природи», уч. 6 кл. ЗОШ № 12, керівник гуртка Басанська В.Д.

ІІ м. – Литвин Богдан, вихованець гуртка «Юні охоронці природи», учень 5 кл. НВК – ліцей № 10, керівник гуртка Пастушкова А.В.

Конкурс «Зоологічна галерея»

ІІІ м. – Самойленко Вікторія, вихованка гуртка «Юний зоолог», учениця 7 кл. НВК-ліцей № 10, керівник гуртка Пастушкова А.В.

Кiлькiсть переглядiв: 461

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.